ZILTE ACADEMIE ZEELAND

ZILTE ACADEMIE ZEELAND

ZILTE ACADEMIE ZEELAND Afgelopen week heeft er een wisseling plaats gevonden bij de raad van advies van de Zilte Academie Zeeland. Er is afscheid genomen van: Alexander Rinnooy Kan, Linda Roodenburg, Luit Ezinga, Rinus Platschorre, Frits Scheurleer, Ria Geluk en Hans...
Cool Cooking Event 2017

Cool Cooking Event 2017

We kijken terug op een bijzonder geslaagd Cool (Coast) Cooking Event. Er werd ontspannen ontmoet, ontdekt en ontgonnen. We kijken ook vooruit, naar het resultaat van al die vergaarde ervaring, inspiratie en kennis. De Zilte Academie Zeeland is graag het platform! Volg...
Raquel Jimenez over het ‘Cool Cooking Event’

Raquel Jimenez over het ‘Cool Cooking Event’

Inspirerende sessie gisteren over de enorme kansen voor Zeeland als culinaire bestemming, dat door de ligging IN zee de natuurlijke luxe heeft een voorraadkast vol verse, gezonde en bijzondere producten van het land en uit de zee voor de deur te hebben liggen. De...
Dat wordt handtekeningen jagen voor aanstormende chefs

Dat wordt handtekeningen jagen voor aanstormende chefs

Dat wordt handtekeningen jagen voor aanstormende chefs. Want ook Thomas d’Hooghe van ’t Hemelrijk ( Hemelrijk Restaurant ) kookt mee van twaalf-tot-twee! En hij is te spreken (en te proeven) vanaf 14.00 uur. Klassiek opgevoed, modern ontwikkeld, dus zeer...
Henk Oosterling doet culinair zendingswerk

Henk Oosterling doet culinair zendingswerk

Henk Oosterling doet culinair zendingswerk. En dat is nodig helaas. Hij levert je zeer bruikbare en toepasbare inspiratie tijdens het CoolCookingEvent op maandagmiddag 29 mei. Bestier je een witte of zwarte brigade? Meld je dan gratis aan op...
Niet alleen proeven, maar ook praten

Niet alleen proeven, maar ook praten

Niet alleen proeven, maar ook praten. Alexander Rinnooij Kan doordringt ons van de geweldige potentie die Zeeland heeft, op 29 mei in Hof Welgelegen. Zéér inspirerend. Zeeuwse chefs en foodies melden zich gratis aan op...