Programma Expert-meeting over platvis, met name Schol en Tong Maandag 14 januari, 2019
Schol en tong zijn al eeuwen lang belangrijke doelsoorten voor de Noordzeevisserij. Hoe heeft de visserij zich door de eeuwen heen ontwikkeld, wat voor gevolgen
Schol en tong zijn al eeuwen lang belangrijke doelsoorten voor de Noordzeevisserij. Hoe heeft de visserij zich door de eeuwen heen ontwikkeld, wat voor gevolgen
De 3e expert meeting die de Zilte Academie Zeeland organiseert in samenwerking met Scalda en FoodLab Zeeland gaat over de kreeft. Het kreeftenseizoen wordt geopend
Zeg ken jij de Mossel ? Ja, we kennen de mosselman en ook van de mossel zelf denken we veel te weten. Toch zijn er
De prachtige after movie van ons eerste (niet het laatste!) Cool Coast Cooking Event 2017 bij het Hof Welgelegen.
We kijken terug op een bijzonder geslaagd Cool (Coast) Cooking Event. Er werd ontspannen ontmoet, ontdekt en ontgonnen. We kijken ook vooruit, naar het resultaat
Inspirerende sessie gisteren over de enorme kansen voor Zeeland als culinaire bestemming, dat door de ligging IN zee de natuurlijke luxe heeft een voorraadkast vol
Dat wordt handtekeningen jagen voor aanstormende chefs. Want ook Thomas d’Hooghe van ’t Hemelrijk ( Hemelrijk Restaurant ) kookt mee van twaalf-tot-twee! En hij is
Tussen de culi- en kennisworkshops in: Meet, eat & greet, vanaf 14.00 uur. Ontmoet (en proef van) de chefs die de workshops geven, maar maak
Henk Oosterling doet culinair zendingswerk. En dat is nodig helaas. Hij levert je zeer bruikbare en toepasbare inspiratie tijdens het CoolCookingEvent op maandagmiddag 29 mei.
Laat je inspireren door Tim Kan, niet voor niets meesterchef en ambassadeur van de keuken van Hong Kong. Wat dat met Zeeuwse producten te maken
Niet alleen proeven, maar ook praten. Alexander Rinnooij Kan doordringt ons van de geweldige potentie die Zeeland heeft, op 29 mei in Hof Welgelegen. Zéér
Maak je eigen mix, met Peter Dumont. Leer en ontdek met kruidenmeester Peter Dumont hoe je smaken kunt sturen. Onvergetelijke ervaring, tijdens het CoolCookingEvent op