Juan-Danilo Althaus-Zegarra Presser (Peru)
Inspireert ons met zijn culinaire creativiteit, gebaseerd op zijn roots in Peru. Graag geziene chef op de Duitse televisie en dus ook tijdens het Cool
Inspireert ons met zijn culinaire creativiteit, gebaseerd op zijn roots in Peru. Graag geziene chef op de Duitse televisie en dus ook tijdens het Cool
Syrco Bakker. Zeer gemotiveerd om kennis te delen en te inspireren. Welkom, voor een smaakvolle ontmoeting met hem, op maandag 29 mei tijdens het Cool
Het programma van het Cool Cooking Event… so far. Een middag vol smaak en inspiratie. Zeeuwse food-pro’s en echte foodies melden zich gratis aan, via
Nationale- en internationale food-helden spreken. Food pro’s uit de Zeeuwse keuken en innovatieve producenten ontmoeten elkaar en koken samen, delen kennis en inspiratie. In ‘t
Voorzitter Zilte Academie Zeeland, Marianne Ketting feliciteert Dylan Snijder (4e klas VMBO Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee) met het behalen van de eerste prijs op
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=iM3wCcSPaXA[/embedyt] Het Zeeuwse junior kampioenschap oestersteken vindt op maandag 13 maart 2017 voor de tweede keer plaats tijdens Foodexpo Zeeland in Goes. 100 Leerlingen
Zeeuwse Zilte Zaligheden! Mosselen en oesters behoren tot de Zilte Zaligheden van Zeeland Vorig jaar bracht Hare Majesteit Koningin Maxima een bezoek aan Zeeland o.a
Het kookboekje ‘Uut de bron’ voor alle (v)mbo studenten bij FoodLab Zeeland is vanmorgen uitgereikt door Miranda Hoogedeure van de Zilte Academie Zeeland aan Anne
De Zilte Academie Zeeland en Premier by Krijn Verwijs BV organiseren het junior oestersteekkampioenschap voor VMBO leerlingen van FoodLab Zeeland tijdens FoodExpo Zeeland 2017 op
Op 14 november is de start van de gastlessen bij Pontes Pieter Zeeman. Jimmy Verboom van restaurant de Wig gaat de vierdeklassers de geheimen van
Gestart wordt met een serie expert meetings over zilte producten, en wat er mee gedaan kan worden, onder de titel ‘Het Zilte weten’ meer informatie
Proeven was er niet bij, maar Koningin Máxima mocht vanochtend wel de gerechten van studenten en topkoks bewonderen, vragen stellen en zelfs een oester te